Vztahy jako umění

Milí uživatelé,

ceníme si Vaší přízně a důvěry, a proto je ochrana osobních údajů pro nás samozřejmostí.

Ochrana osobních údajů 

  1. Provozovatelem stránek je MgA Magdalena Vokáčová, se sídlem Václavkova 505/30, 160 00 Praha, IČ 74754769, provozovatel je registrován na Úřadu pro ochranu osobních údajů pod registračním číslem 00054040.
  2. Provozovatel se zavazuje chránit jemu svěřené osobní údaje a postupovat v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a změně některých zákonů.
  3. Provozovatel nebude bez předchozího svolení uživatele zpracovávat, sdílet, prodávat ani používat jemu svěřené osobní údaje.
  4. Uživatel bere na vědomí, že provozovatel je oprávněn zpracovávat, shromažďovat a sledovat osobní údaje jednotlivých uživatelů pro vlastní potřeby, tj. zejména za účelem poskytování služeb, pro marketingové a statistické účely nebo za účelem zkvalitňování služeb.

Jaké osobní údaje shromažďujeme

O uživateli shromažďujeme tyto osobní údaje:

jméno, příjmení, e-mailová adresa

Jak s osobními údaji nakládáme

  1. Veřejné i neveřejné osobní informace jsou automaticky zpracovávány zabezpečeným systémem a uchovávány v bezpečném formátu v databázi provozovatele
  2. Přístup k informacím o uživateli má pouze provozovatel webu.

Velmi nám záleží na tom, abychom se nedoupuštěli spamování. Všechny zprávy, které rozesíláme, jsou opatřeny odkazem pro odhlášení. Pokud zprávy od nás nechcete dále dostávat, použijte, prosím odhlašovací odkazy nebo nám napište emailem na adresu info@vokacova.com.

Děkujeme za Vaši důvěru,
Magdalena Vokáčová a tým Vztahy jako umění